SchneeKoppe

Zdravo življenje lahko tako enostavno. S pravo kombinacijo rednega gibanja, sprostitve in predvsem zdrave prehrane lahko v fit življenju uživamo vse do pozne starosti. Izdelki SchneeKoppe so prava izbira za naše enostavno zdravo življenje.
Pod blagovno znamko SchneeKoppe so na voljo štiri linije izdelkov za zdravo življenje:
SchneKoppe Vital za zdrave in hranljive zajtrke ter veliko energije pri športu in delovnih izzivih. Linijo Vital sestavljajo naravni in energijsko bogati izdelki za fit vsakdan kot so muesliji različnih okusov, sadne rezine, napitki in naravni sokovi, bio riževi prigrizki, kompoti…
SchneeKoppe Prodieta olajša življenje z diabetesom, saj upošteva prehransko načelo: "Manj je več!" Z mislijo na vse, ki želijo kljub temu živeti polno in aktivno življenje, so pri SchneeKoppe ustvarili proizvode iz najboljših sestavin z manjšo vsebnostjo maščob in alternativnimi sladili. V ponudbi je mogoče najti dietne džeme, dietno čokolado ter slane in sladke prigrizke.
Linija SchneeKoppe izdelki brez glutena je primerna za vse tiste, ki imajo alergijo oz. preobčutljivost na gluten ter za bolnike s celiakijo. V ponudbi so brezglutenske testenine, muesli ploščice, juhe in prigrizki.
Najnovejša v ponudbi pa je linija SchneeKoppe izdelkov brez laktoze za osebe s preobčutljivostjo na mlečni sladkor. Na voljo so čokolada, keksi in nugatov namaz brez laktoze.

Več informacij o izdelkih SchneeKoppe najdete TUKAJ.Instagram