Povezana podjetja

Ariel

Podjetje Ariel je zastopnik in distributer za svetovno priznane blagovne znamke s področja otroških igrač, opreme in pripomočkov. Največje med njimi so Philips Avent, Tommee Tippee, Mega Bloks, Wow, Tiny Love ter druge.

Izdelke, ki jih zastopa podjetje Ariel, je moč kupiti v trgovinah Baby Center, Pikapolonica, Direndaj, v trgovskih verigah Mercator, Spar, DM, Tuš, E Leclerc, ter v lekarnah.

Sortiment blagovnih znamk, ki jih zastopa podjetje Ariel se stalno dopolnjuje in širi z izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk, ki predstavljajo najnovejše svetovne trende na področju izdelkov za otroke, zadovoljujejo potrebe otrok in njihovih staršev ter osrečujejo mlade družine po vsem svetu.

   

Baby Center

V Baby Centru se vedno kaj novega dogaja! Odpiramo nove trgovine, prenavljamo že obstoječe, uvajamo nove storitve, vam pripravljamo posebne ugodnosti, natečaje in nagradne igre. Bodite na tekočem!

   

Mimaja (Mr. Pet)

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja MiMaJa, d.o.o. V vseh naših trgovinah vam ponujamo pester izbor prehrane in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice ter plazilce. Lahko pa se pohvalimo tudi z zelo obširnim programom sladkovodne akvaristike, saj sodelujemo z zelo priznanimi blagovnimi znamkami.

Od leta 2004 pa vse do danes je Mr. Pet razširil svojo kakovostno ponudbo z 11-imi poslovalnicami po celotni Sloveniji, v Ljubljani (BTC – Hala 3 in na Celovški Cesti v Šiški), v Celju (Planet Tuš Celje), v Kranju (Planet Tuš Kranj), v Domžalah (blagovnica Vele), v Mariboru (v Supernovi) in v Črnomlju, Postojni, Kamniku, Velenju ter Kopru.

Naša bistvena prednost v panogi je širok cenovni in kvalitetni izbor izdelkov, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost kvalitetnega izbora, prilagojenega specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

Nadaljnja prednost podjetja je tudi poslovna usposobljenost in kompetentnost zaposlenih, saj je podjetje ob intenzivni rasti poslovanja pridobilo kvalitetne sodelavce z bogatimi izkušnjami na komercialnem področju. Strokovno prodajno osebje pa svojo kompetenco v oskrbi potreb malih živali črpa predvsem iz neizmerne ljubezni do živali. V Mr. Petu imamo naše hišne ljubljenčke za del naših družin!

S skupnimi močmi smo trgovine naredili kupcu domače in prijazne.

 

Toko

Toko je podjetje z dolgo tradicijo, hkrati pa tudi novo podjetje.

Blagovna znamka Toko proizvaja usnjene izdelke vrhunske kakovosti že od davnega leta 1946.

Leta 2005 je blagovno znamko Toko kupilo podjetje Merit International d.o.o. , ki se že od leta 1994 ukvarja s prodajo potovalne, poslovne in usnjene galanterije priznanih blagovnih znamk. Leta 2008 je bilo na novo ustanovljeno tudi podjetje Toko d.o.o.

Danes podjetje združuje mrežo 15 trgovin, spletno prodajo in proizvodnjo usnjenih izdelkov. V trgovinah Toko podjetje poleg svoje znamke trži tudi znamke drugih uglednih proizvajalcev potovalnega in poslovnega programa ter damskih torbic, kot so Samsonite, Lacoste, Timberland, American Tourister in Antler. Blagovna znamka Toko pa ponuja klasične in modne damske torbice, moške poslovne torbe, denarnice, pasove, ter ostale drobne usnjene dodatke.

   

Bekra Nepremičnine

Bemit