Kdo smo

Merit HP d.o.o. je zasebno podjetje, ki na slovenskem tržišču uspešno deluje že od leta 1993. Naša glavna dejavnost je uvoz in distribucija prehrambenega in neprehrambenega blaga na Slovensko tržišče. Zastopamo mednarodno uveljavljene blagovne znamke visoke kakovosti kot so Bacardi, Martini, Grey Goose, Hennessy, Dom Perignon, S.Pellegrino, Chipita, Scotti, Aptamil, Samsonite in druge.

Med prednosti naše ponudbe in poslovanja štejemo predvsem veliko prilagodljivost v smislu hitrega reakcijskega časa med naročilom in direktno dostavo. Našim strankam se trudimo zagotoviti popoln servis v smislu prodajne podpore, direktne dostave ter zagotavljana različnih marketinških in prodajnih materialov. Za uspešno sodelovanje z dobavitelji pa skrbijo skrbniki blagovnih znamk, ki se skupaj z oddelkom marketinga trudijo za prepoznavnost in razvoj blagovnih znamk dobaviteljev v Sloveniji.

Prodajno pokrivamo vse vrste kupcev, kot so maloprodaje, gostinski lokali, samopostrežni avtomati, trgovine ter »Cash&Carry« trgovine. Zaposlenih imamo več prodajnih ekip – komercialisti na programu prehrane in pijač, ki s sistemom neposrednega naročanja poskrbijo, da je naročeno blago v najkrajšem možnem času na prodajnih policah, komercialisti zadolženi za pospeševanje in prodajo v gostinskih lokalih ter komercialisti za program Ölz, ki z načinom direktne prodaje svežega programa izdelkov Ölz skrbijo, da so izdelki s kratkim rokom trajanja kmalu po izdelavi na policah trgovin. Za prodajo otroške hrane Milupa v lekarnah in bolnicah je zadolžena posebna ekipa strokovnih sodelavcev, ki s svojim znanjem in izkušnjami skrbijo, da je laična in strokovna javnost seznanjena z najnovejšimi dosežki na področju otroške prehrane.

Merit HP d.o.o.
Letališka cesta 3C
1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: (+386) 01 548 36 20
Faks: (+386) 01 544 25 22
Email: info@merit-hp.si
URL:
www.merit-hp.si
Spletna trgovina: www.merit.si